ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Adele: Αντιδρά σε φίλτρο του Instagram και γίνεται Viral

adelke

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την Adele. Συγκεκριμένα, το βίντεο απεικονίζει την Adele με μια θαυμάστρια να ποζάρουν στον φακό.

KEN 728X100

Ωστόσο, η Adele, όταν αντίκρισε τον διαφορετικό εαυτό της στην κάμερα, λόγω του φίλτρου του Instagram, έδειξε να «τρομάζει».

Συγκεκριμένα, όταν στήθηκε για να φωτογραφηθεί μαζί με μια θαυμάστρια και να βγάλει μία selfie, αντιλήφθηκε πως έμοιαζε εντελώς αλλαγμένη, από το χρώμα του δέρματός της που ήταν χρυσό, μέχρι το μέγεθος των χειλιών της.

«Θεέ μου, τι έκανες στο πρόσωπό μου;» λέει αρχικά και φανερά σοκαρισμένη. «Βγάλε αυτό το φίλτρο από το πρόσωπό μου» συνέχισε και έφυγε για λίγο από την κάμερα, για να επιστρέψει μετά από δευτερόλεπτα, και να ρωτήσει τη θαυμάστριά της, τον λόγο που χρησιμοποιεί τέτοια φίλτρα: «Δεν μοιάζουμε έτσι αγάπη μου».

Πέρα από το γέλιο που προκάλεσε η αντίδρασή της, η διάσημη και πολυβραβευμένη Βρετανίδα ερμηνεύτρια, κατάφερε να στείλει έμμεσα και το δικό της μήνυμα για τα πρότυπα ομορφιάς στο Instagram.

 ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!