ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξαλλος ο Μπέος: Τι έγινε όταν ήρθε και με βρήκε στο γραφείο μου ο π. Αντώνιος [βίντεο]

profile player 960x540 1

Επίθεση στους γονείς που άφησαν τα παιδιά τους να πάνε στην Κιβωτό του κόσμου, εξαπέλυσε σήμερα το πρωί μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. “Είναι γονείς αυτοί που έστελναν τα παιδιά τους σε δομές; Εγώ αν δεν είχα θα έκανα επτά δουλειές”.

KEN 728X100

Η προσωπική γνωριμία και συνάντηση με τον π. Αντώνιο

“Το 2017 με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, γιατί είχαμε πρόβλημα με τη διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου. Σε αυτά τα ιδρύματα, σε μεγάλο ποσοστό όσοι είναι στα συμβούλια εκμεταλλεύονται τον πόνο και τις ψυχές. Όταν ήρθε σε μένα και συζητήσαμε να το αναλάβει η ομάδα του, Είπα ότι σε αυτή τη ζωή δεν υπάρχουν ιεραπόστολοι. Δεν το έδωσα το Ορφανοτροφείο. Το πρόσωπό του είχε μία αθωότητα, αλλά δε μου άρεσαν αυτά που είπαμε. Δεν τον κατηγορώ όμως, γιατί δεν ξέρω. Καθίσαμε για αρκετή ώρα. Επειδή τον απέρριψα δεν είχα καμία επαφή. Δεν είχα καμία καταγγελία όμως για την Κιβωτό του Κόσμου.” είπε ο κ. Μπέος

Επιτέθηκε ακόμα στους δημοσιογράφους για τα καταγγελόμενα οικονομικά σκάνδαλα της ΜΚΟ. “Όταν βάζουμε τα 5 ευρώ στο παγκάρι της εκκλησίας, κόβουνε απόδειξη; Μην τρελαθούμε! Κάθεστε και λέτε για τους κουμπαράδες. Αν όσα λέγονται είναι αλήθεια, είναι καταδικαστέα. Έχει κάνει 5 καλά και 10 κακά” συμπλήρωσε ο δήμαρχος Βόλου.

Δείτε βίντεο:

 
 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!