ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Ξυλοκόπησε την 13χρονη κόρη του – Αντί για το σχολείο το κορίτσι πήγε στο αστυνομικό τμήμα και τον κατήγγειλε

shutterstock violence

Δεύτερη αναβολή πήρε η εκδίκαση της αυτόφωρης καταγγελίας που έκανε 13χρονο κορίτσι στο Βόλο εναντίον του 40χρονου πατέρα της, κατηγορώντας τον για ξυλοδαρμό εναντίον της. Το αυτόφωρο αναβλήθηκε λόγω κωλύματος να παρουσιαστεί ο συνήγορος κατηγορίας ενώ ορίστηκε νέα δικάσιμος στις 3/2/23.

KEN 728X100

Το 13χρονο κορίτσι συνεχίζει να φυλάσσεται στο νοσοκομείο του Βόλου ενώ διενεργείται έρευνα από τις αρχές για το κοινωνικό περιβάλλον της.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Πέμπτης 1/12, το κορίτσι ξεκίνησε για το σχολείο αλλά αν’ αυτού πήγε στην αστυνομία όπου κατήγγειλε τον πατέρα της πως την χτύπησε δύο μέρες νωρίτερα. Μαζί της στο τμήμα βρέθηκε η 33χρονη μητέρα της, η οποία είναι κάτοικος Αθηνών, και δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της ως τότε, παρά μόνο με μηνύματα σε κοινωνικό δίκτυο λίγες μέρες πριν την καταγγελία.

Ο 40χρονος ελαιοχρωματιστής είχε αναλάβει την επιμέλεια τόσο της 13χρονης όσο και του 15χρονου αδερφού της από το 2016, ενώ η 33χρονη δεν είχε επικοινωνία με τα παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος του κατηγορούμενου κ. Σκαλίμης έχει σκοπό να καταθέσει στην έδρα έγγραφο το οποίο αποδεικνύει πως η μητέρα είχε χάσει την επιμέλεια των δύο παιδιών μετά από καταδίκη της για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια της κόρης της από τον τότε σύντροφό της.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!