ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλέων Γρηγοριάδης: Γδυνόταν την ώρα που μιλούσε η Μαρία Απατζίδη στη Βουλή – Βίντεο

202012211203230.6689 KLEON GRIGORIADIS 20122020

Κοινωνοί ενός απίστευτου περιστατικού κοινοβουλευτικής τρέλας, με πρωταγωνιστή τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, έγιναν όσοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής.

KEN 728X100

Την ώρα που η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη μιλούσε μέσω webex για τις διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, για τη Δημοτική Αστυνομία, από τα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, εμφανίστηκε ξαφνικά (προφανώς κατά λάθος και εν αγνοία του) στο πλάνο ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο βουλευτής, μη γνωρίζοντας προφανώς ότι η συνάδελφός του ήταν συνδεδεμένη με την επιτροπή και μιλούσε και αγνοώντας επίσης ότι βρίσκεται εντός του πλάνου της, άρχισε να γδύνεται, σε δημόσια θέα.

Η Μαρία Απατζίδη δεν έδωσε σημασία όταν αρχικά μπήκε στο πλάνο της ο Κλέων Γρηγοριάδης, έριχνε απλά κλεφτές ματιές προς τα πίσω, προσπαθώντας να αντιληφθεί ποιος είναι αυτός που μπήκε στο γραφείο και στο πλάνο της και τι επιχειρεί να κάνει. Συνέχισε την παρέμβασή της κανονικά και, προσπαθώντας να διατηρήσει τον ειρμό της, δεν μπόρεσε να δει ότι ο Κλέων Γρηγοριάδης ξεκούμπωνε το πουκάμισό του, μέχρι που… το έβγαλε!

Στη θέα του ημίγυμνου Κλέωνα Γρηγοριάδη, η Μαρία Απατζίδη, κάπως απεγνωσμένη με το πραγματικά απρόσμενο που της συνέβαινε, αντέδρασε αστραπιαία, αρχικά βάζοντας το χέρι της μπροστά στην κάμερα και στη συνέχεια κλείνοντάς την τελείως!

 

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!