Γιώργος Αγγελόπουλος: Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor;

aggeglopouls

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ίσως ο πιο διάσημος παίκτης που πέρασε ποτέ από το Survivor, ενώ τον τελευταίο διάστημα πολύς λόγος γίνεται για το αν θα τον δούμε τελικά στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο ο Ντάνος απασχολεί και για έναν ακόμη λόγο τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι η προσωπική του ζωή.

KEN 728X100

Φήμες θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι ερωτευμένος και να έχει σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση.

Η ίδια έχει γεννηθεί το 1995, έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως γυμνάστρια και μοντέλο.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσφατα, σε μια σπάνια δήλωση για την προσωπική του ζωή, είχε παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος. «(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ντάνος.ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!