Δεν συγκροτείται η Επιτροπή Παρακολούθησης του Πάρκου των Ευχών – Αιχμηρός ο Καλογιάννης: “Κάποιοι έχουν μπει από νωρίς σε προεκλογικό κλίμα”

202212091147440644 780x405

Την απόφαση να μη συγκροτηθεί η Επιτροπή Παρακολούθησης του Πάρκου των Ευχών έλαβε σήμερα το πρωί το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Λαρισαίων.

Η συνεδρίαση έγινε με τη συμμετοχή μόνο της πλειοψηφούσας παράταξης της “Συμπαράταξης Λαρισαίων”, καθώς οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης απείχαν σύσσωμες, κατηγορώντας την δημοτική αρχή για αδιαφάνεια όσον αφορά την συγκρότηση της Επιτροπής Παρακολούθησης.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στην τοποθέτηση του έκανε λόγο για ένα απολύτως τυπικό ζήτημα και τόνισε πως δεν έχει νόημα η συγκρότησή της αν δεν συμμετέχουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, γνωστοποιώντας πως “η απόφαση για την συγκρότηση της Επιτροπής Παρακολούθησης έγινε με απόλυτα διαφανή τρόπο, καθώς μόλις προχθές ήρθε η έγκριση της Αποκεντρωμένης για την τροποποίηση της κανονιστικής έγκρισης για τη λειτουργία του Πάρκου στον Αναπτυξιακό Οργανισμό”.

Παράλληλα, εξαπέλυσε τα βέλη του προς την αντιπολίτευση, αναφέροντας πως “κάποιοι έχουν μπει από νωρίς σε προεκλογικό κλίμα, έναν χρόνο πριν την διεξαγωγή των εκλογών” και σημείωσε πως “εμείς θα συνεχίσουμε να παράγουμε έργο. Το Πάρκο των Ευχών φέτος θα είναι εξαιρετικό και η Λάρισα έχει καταστεί ήδη τουριστικός προορισμός για τον χειμώνα, καθώς οι πληρότητες στα ξενοδοχεία είναι αυξημένες”.

Θ.Τ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100

error: Content is protected !!