Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του 4ου ΕΠΑΛ Λάρισας

koronoios aithousa sxoleio 1 620x350

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκε στο σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του 4ου ΕΠΑΛ Λάρισας. Αναλυτικά σε επιστολή προς τους γονείς επισημαίνονται τα εξής:

“Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες ως νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του λυκείου μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στα πρόσωπα μας με την προτίμηση σας.

Οι σκοποί και οι στόχοι του συλλόγου μας είναι:

· Η ηθική και υλική ενίσχυση του έργου του σχολείου για την αποδοτικότερη λειτουργία του, η οποία και θα υποβοηθήσει το έργο των εκπαιδευτικών.

· Η στενή συνεργασία σχολείου και οικογένειας και η συμπαράσταση στους εκπαιδευτικούς λειτουργούς για την ενίσχυση του έργου τους.

· Η προσφυγή στους αρμόδιους φορείς για την ενίσχυση του σχολείου σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Σύλλογος έχει ανάγκη την ενεργό συμμετοχή και υποστήριξη όλων των γονέων που μπορούν συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων του προς όφελος των παιδιών. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, θα είναι δίπλα σας για κάθε θέμα που απασχολεί το παιδί σας και εσάς αλλά και ανοιχτό να ακούσει και να δεχθεί προτάσεις, υποδείξεις και παρατηρήσεις σε ότι αφορά την λειτουργία του και τις δράσεις του.

Στο Ε-mail συλλόγου: [email protected]

Ευχαριστούμε που στηρίζετε το Σύλλογο του Σχολείου μας.

Με εκτίμηση

To Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100

error: Content is protected !!