ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον Βόλο οι Νίκος Βούτσης και Χρήστος Σπίρτζης – Θα παρουσιάσουν τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

5678751

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Μαγνησίας πραγματοποιεί στην αίθουσα του ΤΕΕ, στις 18.00, ημερίδα παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για την επερχόμενη προοδευτική διακυβέρνηση, με ομιλητές τους Νίκο Βούτση (βουλευτής Α΄ Αθήνας, πρώην Πρόεδρος της Βουλής) και Χρήστο Σπίρτζη (βουλευτής Ανατολικής Αττικής,  Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ).

KEN 728X100

 Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να συνομιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

 Σε αυτό το πλαίσιο έχουν κληθεί να συμμετέχουν συνδικαλιστικές οργανώσεις,  παραγωγικοί φορείς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης,  εκπρόσωποι  της κοινωνίας αλλά κυρίως πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας. 

Επισυνάπτουμε πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου των ομιλητών εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!