Συνάντηση Χρ.Μπουκώρου με τον Γ.Πλακιωτάκη – Στον Βόλο ο Υπουργός Ναυτιλίας

36456

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε και η επικείμενη επίσκεψη του Υπουργού στον Βόλο στις 15 Δεκεμβρίου.

KEN 728X100

Κατά την επίσκεψή του στον Βόλο, ο Υπουργός κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ενημέρωσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας ότι θα εξετάσει  όλα τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του, αλλά και ευρύτερα θέματα που αφορούν την παράταξη. Κυρίως όμως, η επίσκεψή του έχει να κάνει με τις διαδικασίες παραχώρησης του λιμένος Βόλου. Ο κ.Πλακιωτάκης, πλήρως ενημερωμένος, θα εξηγήσει στην τοπική κοινωνία, ποια είναι τα στάδια του διαγωνισμού για την παραχώρηση του λιμανιού και ποιές θα είναι οι εξελίξεις και το χρονοδιάγραμμα που αφορά το πολύ σημαντικό  θέμα για τη Δημοτική Αρχή και τους πολίτες του Βόλου, αυτό της παραχώρησης της χερσαίας ζώνης λιμένος στην τοπική κοινωνία.

«Αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επίσκεψή αυτή του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Πλακιωτάκη,  καθόσον το θέμα της ανάπτυξης του λιμανιού από τη μια πλευρά και της παραχώρησης της χερσαίας ζώνης από την άλλη, είναι δύο σπουδαία ζητήματα για την περιοχή μας», τόνισε ο βουλευτής Μαγνησίας. 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!