ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Ξεκίνησαν οι εργασίες του 30ου Συνεδρίου της ΟΣΥΕ

1DBC2BE7 201D 4F72 A5AA D92B5CC44476

Παρουσία 60 και πλέον συμμετεχόντων από και από τα 59 Επιμελητήρια της χώρας ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου οι εργασίες του 30ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων (Ο.Σ.Υ.Ε.) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, το οποίο και φιλοξενεί το διήμερο Συνέδριο.

KEN 728X100

Μέσα σ ένα θερμό κλίμα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης καλωσορίζοντας τους επιμελητηριακούς υπαλλήλους δήλωσε αρωγός σε κάθε διεκδικητικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας και σημείωσε: «Σας καλωσορίζουμε σήμερα στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας, όπου το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα φιλοξενήσει τις εργασίες του 30ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας σας.

Αναφορικά στο 30ο Συνέδριο της ΟΣΥΕ, τα θέματα που θα συζητηθούν είναι και σοβαρά και καίρια για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των Επιμελητηρίων της χώρας που με αυταπάρνηση υπηρετείτε όλα τα χρόνια.

Φυσικά σε καιρούς δύσκολους σαν αυτούς που διανύουμε οι όποιες προτάσεις για την ανάδειξη εργασιακών θεμάτων που άπτονται της εξέλιξης των Επιμελητηρίων ως θεσμικών συμβούλων του Κράτους σε θέματα επιχειρηματικότητας είναι καλοδεχούμενες.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σ’ όλο το διάστημα της αδιάλειπτης λειτουργίας του, έχει συνδεθεί με κάθε σημαντικό οικονομικό και επιχειρηματικό γεγονός της Μαγνησίας, παρακολουθώντας, συμβάλλοντας και συνδιαμορφώνοντας τις συνθήκες ανάπτυξης του Νομού.

Το Επιμελητήριό μας, κλείνοντας 100 χρόνια ζωής προ τριετίας, αποδεικνύει περίτρανα ότι ο επιμελητηριακός θεσμός είναι ζωτικής σημασίας φορέας για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και ανάδειξής της, ως μοχλού στήριξης των τοπικών οικονομιών.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας αριθμεί σήμερα περισσότερα από 15.000 μέλη όλων των παραγωγικών κλάδων, που συνεισφέρουν σημαντικά στην τοπική μας οικονομία και αξίζουν πράγματι μια καλύτερη αντιμετώπιση.

Είναι χρέος μας – και αυτό επιδιώκουμε καθημερινά – να μετατρέψουμε τον Φορέα σε έναν πραγματικό αρωγό και σύμβουλο των επιχειρήσεων, κάνοντας ανταποδοτικές τις συνδρομές των μελών του.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν υπήρχατε όλοι εσείς, οι υπάλληλοι των Επιμελητηρίων. Αποδεικνύεστε καθημερινά πολύτιμοι συνεργάτες πουπροάγετε τον ρόλο των Επιμελητηρίων στην επιχειρηματική κοινότητα.

Θεωρούμε όλους εσάς, πολύτιμους συνεργάτες μας, πολλές φορές αναντικατάστατους, καθώς κοινό μέλημα είναι η εξυπηρέτηση των μελών μας και η στήριξη του επιχειρείν σε κάθε τοπική κοινωνία, ειδικά στις μέρες μας που οι επιχειρήσεις βάλλονται από παντού».

Χαιρετισμό καλωσορίσματος απηύθυνε και ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου και μέλος της ΟΣΥΕ κ. Κώστας Βούκουτος, ευχόμενος καλή επιτυχία στις εργασίες που παίζουν καίριο ρόλο στην χρονική συγκυρία.

Για τον σημαντικό ρόλο της ΟΣΥΕ στον επιμελητηριακό θεσμό και την εύρυθμη λειτουργία του μίλησε ως εκπρόσωπος της ΚΕΕΕ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος διευκρινίζοντας τις αμοιβαίες και αγαστές σχέσεις εμπιστοσύνης που πρέπει να υπάρχουν μεταξύ Κεντρικής Διοίκησης και ΟΣΥΕ.

Χαιρετισμό απηύθυνε ακόμη από πλευράς της κυβέρνησης ο Υφυπουργός στον πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλοςμέσω videowall λόγω απουσίας του στο εξωτερικό.

Να σημειωθεί ότι οι εργασίες αφορούν  μεταξύ άλλων την τροποποίηση Καταστατικού, τις Επιμελητηριακές Εκλογέςκαι τον ρόλο των υπαλλήλων, την Επιμελητηριακήνομοθεσία, αλλά και το διεκδικητικό πλαίσιο Ο.Σ.Υ.Ε. το οποίο και ανέπτυξε ο Πρόεδρος της ΟΣΥΕ κ. Μιχάλης Γιάγκας.

 

A581E93E 6C44 4239 BEBA F55A248CD0B6

Αύριο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου οι εργασίες θα συνεχιστούν στον ίδιο χώρο, ενώ οι επιμελητηριακοί υπάλληλοι από όλη την χώρα, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις ομορφιές της περιοχής, μετά το γεύμα που θα παραθέσει το Επιμελητήριο Μαγνησίας σ αυτούς.

error: Content is protected !!