ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στέφανος Δημουλάς: «Έκλαιγα, τα άλλα παιδιά μου έλεγαν όλες τις λέξεις που τελειώνουν σε -αρα» [βίντεο]

stefanos

Στον καναπέ του Dot κάθισε σήμερα ο Στέφανος Δημουλάς ο οποίος μίλησε για τα ρατσιστικά σχόλια που δεχόταν λόγω της φύσης του στην παιδική του ηλικία αλλά και για τη στήριξη που ένιωθε από τους γονείς του σε κάθε του βήμα.

KEN 728X100

«Μικρός ήμουν υπερκινητικός. Ζήτησα 4 ετών ότι θέλω να κάνω χορό. Είδα τη Λίμνη των κύκνων στην τηλεόραση και ζήτησα ότι θέλω να κάνω “αυτό”. Δεν ήξερα καν πώς λεγόταν. Οι γονείς μου με πήγαν και με έγραψαν στη σχολή μπαλέτου που είχαμε στη γειτονία. Υπήρχε κοινωνική πίεση. Όταν αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι πόσο διαφορετικός είσαι και δεν ήθελα να παίζω μπάλα με τα άλλα αγόρια, η κοινωνία μου έλεγε ότι αυτό ήταν το “σωστό”. Εγώ τρελαινόμουν για τις κούκλες και εκεί κατάλαβα ότι ήμουν διαφορετικός» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Δημουλάς.

«Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο η οικογένειά μου. Και στη συνέχεια μια φωτιά εσωτερική, από μόνο του έβγαινε και δεν ήθελα να με λυπούνται. Μικρός κλείστηκα στον εαυτό μου, έκλαιγα, σηκωνόμουν το βράδυ και έλεγα στους γονείς μου ότι τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν. Μου έλεγαν όλες τις λέξεις που τελειώνουν σε -αρα… Οι γονείς μoy φοβόντουσαν για το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος και ήθελαν να με προστατέψουν. Υπήρχαν εντάσεις, δεν ήταν όλα ρόδινα… Πηδούσα τα Σάββατα από το παράθυρο για να βγω έξω και να περάσω όμορφα» είπε σε άλλο σημείο.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Δημουλάς μίλησε για το πως είναι η ζωή ενός χορευτή και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε, «Ποτέ δεν είχα μια άνετη ζωή. Ακόμα και τώρα δηλαδή… Είναι πολύ δύσκολο να μην ξέρεις πότε θα ξεκινήσει η επόμενή σου δουλειά..»

Ακόμη, ο Στέφανος Δημουλάς αποκάλυψε πως του έγινε δυο φορές πρόταση να συμμετέχει στο The Crown ωστόσο και τις δυο φορές η απάντησή του ήταν αρνητική.

«Μου έκαναν πρόταση για το Crown δυο φορές και τις απέρριψα γιατί είχα ήδη υπογράψει για το Dancing With the Stars» είπε.

 

error: Content is protected !!