ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάει για Φεβρουάριο η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λάρισα – Τις επόμενες ημέρες ανακοινώνεται το βουλευτικό ψηφοδέλτιο

202301250918262610 1200x712

Το ρευστό πολιτικό τοπίο που επικρατεί στη χώρα μας σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές αποτυπώνεται και στον πρωθυπουργικό προγραμματισμό για τις επισκέψεις που έχει ξεκινήσει σε όλη τη χώρα μετά την εορταστική περίοδο.

Παρότι οι πρώτες σκέψεις του επιτελείου του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν να έλθει στη Λάρισα πριν τα Χριστούγεννα, ήδη έχουν δοθεί δύο «αναβολές» αφού κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ούτε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου που διανύουμε.

Τα νεότερα που διαρρέουν από το Μέγαρο Μαξίμου προς τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου στη Λάρισα που «καίγονται» για ενημέρωση, είναι – κατά πληροφορίες του onlarissa.gr – πως ο πρωθυπουργός αναμένεται πλέον στη Λάρισα εντός του Φεβρουαρίου.

Αυτό σημαίνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έλθει στη Θεσσαλική πρωτεύουσα ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του κόμματος, ή σημαντικό μέρος αυτού, κάτι που εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί στις επόμενες δέκα με δεκαπέντε ημέρες.

Ένα ψηφοδέλτιο που η πιθανότητα εκπλήξεων είναι στα όρια του μηδενός. Αντιθέτως το πιθανότερο είναι να δούμε αρκετά πρόσωπα εκτός αυτού λόγω προσωπικής τους επιθυμίας, κάτι που αυξάνει τον πονοκέφαλο στο κόμμα, αφού άπαντες εκτιμούν πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια ώστε να «κλείσει» η ενδεκάδα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100

error: Content is protected !!