ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπόψη του Κων. Μαραβέγια τα προβλήματα των ιδιοκτητών παιδικών σταθμών του Βόλου

327215749 896244468285689 551955004747304936 n

Συνάντηση με τις εκπροσώπους του Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Βόλου κ.κ. Δέσποινα Μπατζιάκα και Αναστασία Παπάζογλου, είχε την Τρίτη ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου.

KEN 728X100

Ειδικότερα, οι κ.κ. Μπατζιάκα και Παπάζογλου αναφέρθηκαν στην καθυστέρηση πληρωμών από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, στις παρακρατήσεις από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), στα συχνά προβλήματα που προκαλούνται μέσα από την πλατφόρμα της ΕΕΤΑΑ και το λειτουργικό της πρόγραμμα κατά τη διάρκεια των σαρώσεων, αλλά και στην αύξηση του κόστους λειτουργίας των ιδιωτικών παιδικών σταθμών λόγω ΕΕΤΑΑ. Επίσης, μετέφεραν την ανασφάλεια που διακατέχει τον κλάδο ενόψει εκλογών, για τη συνέχιση ή μη της χρηματοδότησης του προγράμματος, καθώς και για τον χρόνο έκδοσης της νέας ΚΥΑ.

Οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών παιδικών σταθμών ζήτησαν την παρέμβαση του κ. Μαραβέγια, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις στα προβλήματα, σε μια δύσκολη συγκυρία για τους συναδέλφους τους. Από την πλευρά του ο βουλευτής διαβεβαίωσε ότι στο πλαίσιο άσκησης των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων θα εξαντλήσει κάθε μέσο πίεσης προς τα συναρμόδια υπουργεία, τόσο για την καταβολή των vouchers από το ΕΣΠΑ, όσο για τα υπόλοιπα ζητήματα που τέθηκαν, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των ιδιωτικών παιδικών σταθμών, προς όφελος πρωτίστως των ίδιων των παιδιών.

 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!