Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε τον λόγο που έχουν ψυχραθεί οι σχέσεις του με τον Νίκο Μουτσινά

grigori

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τέταρτης, στο «The 2Night Show» και κάποια στιγμή έκατσε στην καρέκλα του παρουσιαστή και άλλαξε ρόλους με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

KEN 728X100

IAB e banner 720X90 thenewspaper gif 2

Πάνω στην κουβέντα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον λόγο που έχουν ψυχραθεί οι σχέσεις του με τον Νίκο Μουτσινά.

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως είναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δε σηκώνει τηλέφωνα. Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά. Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. Δυόμιση τρία χρόνια δε με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ.

Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι όμως να είναι καλά. Δε θα μιλήσω για το ταλέντο του. Είχα πει στο ραδιόφωνο πρόσφατα, ότι επειδή στενοχωριέται που τώρα δεν πάει λίγο καλά στα νούμερα και σκεφτόταν για την τηλεόραση, ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί. Μας λείπουν τέτοια ταλέντα στην τηλεόραση» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!