ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

My Style Rocks. «Χαμός» ανάμεσα σε Στέλιο Κουδουνάρη και Emilia Vodos

Untitled 1 63d15d4bbfb8e
Ένα νέο επεισόδιο του «My Style Rocks» προβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, όπου υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Emilia Vodos.

KEN 728X100

Συγκεκριμένα, η παίκτρια του ριάλιτι μόδας αφού έκανε την πασαρέλα της και παρουσίασε το look της, στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό της για την κριτική και τον βαθμό που δέχτηκε από τον γνωστό σχεδιαστή στο προηγούμενο επεισόδιο.

Η ίδια δεν μπόρεσε να δεχτεί πως η δική της εμφάνιση πήρε τον ίδιο βαθμό με κάποιες συμπαίκτριές της.

«Πρέπει να απολογηθώ για κάτι;», τη ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Emilia Vodos να ζητά να μάθει τον λόγο που πήρε «1».

«Την ώρα που σου εξηγούσα τη βαθμολογία μου που δε με άκουγες γιατί έκανες πλάκα στον κύριο Σκουλό τη θυμάσαι; Εγώ σου εξήγησα γιατί σου έβαλα 1», απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Θες να μιλήσουμε για εσένα ή για τα άλλα κορίτσια;» τη ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης όταν η παίκτρια άρχισε να μιλάει για τις υπόλοιπες κοπέλες, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα και να λέει: «Δεν νομίζω πως είναι δίκαιο! Είναι άδικο. Είναι απόλυτα άδικο!».

«Με ποια κριτήρια το λες αυτό; Με ποιες γνώσεις; Έρχεσαι να μας πεις ότι είσαι ανώτερη από τις συμπαίκτριές σου με τα δικά σου κριτήρια. Εγώ έχω άλλα κριτήρια. Δε θα συμμετέχω αγάπη μου σε αυτό. Θες να ακούσεις τη γνώμη μου ή δε σε αφορά; Από την ώρα που στάθηκες εδώ δε με αφήνεις να μιλήσω.

Λες μόνο τα δικά σου και τα παράπονά σου και σου ξαναλέω ότι χθες σου εξήγησα και σου ανέλυσα το λουκ σου μέχρι εκεί που ήθελες να ακούσεις. Στο αποδόμησα γιατί ήταν χάλια. Το look σου χθες ήταν χάλια.

Σου εξήγησα ότι ήταν τελείως λάθος και εσύ επιμένεις ότι ήσουν σωστή, προσβάλεις τις συμπαίκτριές σου και προσβάλεις και εμένα ότι δεν έχω σωστά κριτήρια… Εγώ λέω τη γνώμη μου. Όσο κακός κι αν είναι ο χαρακτήρας σου εγώ θα σου λέω αυτό ακριβώς που πιστεύω» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!