ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Βόλος: Απόπειρα αυτοκτονίας στο πάρκο του Αναύρου – Έκοψε τις φλέβες του μέρα μεσημέρι

Δημοσίευση

IMG 9756

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 12 περίπου το μεσημέρι στο πάρκο του Αναύρου στον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr ένας άνδρας 40 ετών, ρομ από την Έδεσσα, που βρισκόταν για διακοπές στην πόλη του Βόλου, έκοψε τις φλέβες του με μαχαίρι, με αποτέλεσμα στο σημείο να δημιουργηθεί πανικός.

Περαστικοί είδαν τον αιμόφυρτο άνδρα να μονολογεί και ένας εξ αυτών έφτασε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και ζήτησε βοήθεια.
Ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και μετέφερε τον τραυματισμένο 40χρονο στο «Αχιλλοπούλειο» όπου και νοσηλεύεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης. Η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.