ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Βόλος: Τι έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστή για τον θάνατο του ζευγαριού που πέθανε αγκαλιασμένο – «Έσβησε από τη στεναχώρια του»

Δημοσίευση

3 17 696x500 1

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Δεν τη χωρά ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Βόλο, όταν διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί εντόπισαν σε διαμέρισμα της οδού Γ. Καρτάλη ένα ζευγάρι αγκαλιασμένο στο πάτωμα, ενώ και οι δύο είχαν πεθάνει σχετικά πρόσφατα.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, η ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς της 68χρονης και του 70χρονου διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή 1,5 μέρα πριν τους εντοπίσουν από στεφανιαία νόσο και ειδικότερα υπέστη θρόμβωση δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας και έμφραγμα μυοκραδίου σε σημείο που είχε υποστεί και παλιότερα. Λόγω του ανεμιστήρα που υπήρχε στο σπίτι και δούλευε συνεχώς η σορός της ήταν σε πρώιμο σηπτικό στάδιο.

Τραγικός όμως είναι ο τρόπος με τον οποίον έφυγε από τη ζωή ο 70χρονος άνδρας. «Πέθανε από τη στεναχώρια του για ό,τι συνέβη στη σύντροφό του. Αυτό ήταν εμφανές ακόμα και στο πρόσωπό του» λέει στο TheNewspaper.gr η ιατροδικαστής που τον εξέτασε. Ο άτυχος άνδρας υπέστη ρήξη αθηρωματικής πλάκας της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας και έμφραγμα εκεί ακριβώς που είχε πάθει και παλιότερα. Ειδικότερα από την μεγάλη του στεναχώρια για την απώλεια της συντρόφου του υπέστη σπασμό στο αγγείο.

Η κηδεία τους θα γίνει σήμερα στις 17.00 στον ιερό ναό Αγ. Λαζάρου Κοιμητηρίου Βόλου.