ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Θλίψη στη Μαγνησία: Έφυγε από την ζωή υπέργηρη γυναίκα

Δημοσίευση

keri penthos pic 620x350.jpg

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Μια γυναίκα που σημάδεψε με τη σεμνότητα και τη δύναμή της τη μικρή κοινωνία του Κεραμιδίου, η Καίτη Πίπου, έφυγε ήσυχα από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, αφήνοντας πίσω της παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και συγγενείς που τη λάτρευαν.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2025, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κεραμιδίου, παρουσία συγγενών και φίλων που για να την αποχαιρετίσουν με συγκίνηση, τη «γιαγιά Καίτη», όπως την αποκαλούσαν όλοι με αγάπη.

Η εκλιπούσα υπήρξε παράδειγμα ήθους και καλοσύνης. Γνωστή για το χαμόγελο και τη δοτικότητά της, στάθηκε πάντα δίπλα στην οικογένειά της και στους ανθρώπους του χωριού, με λόγια απλά αλλά γεμάτα σοφία. Η ζωή της ήταν δεμένη με την ιστορία του τόπου, με τις δυσκολίες και τις χαρές μιας άλλης εποχής, γεμάτης μόχθο και ανθρωπιά.

Τα παιδιά της, Αριστοτέλης και Θεοδώρα, τα εγγόνια, τα δισέγγονα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς θα την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία, ευχαριστώντας την για όσα τους πρόσφερε απλόχερα μια ολόκληρη ζωή.