ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Πέθανε ηλικιωμένος άνδρας στη Σούρπη

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Σε βαρύ κλίμα πένθους η Σούρπη αποχαιρετά τον Βασίλειο Νταόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και στους ανθρώπους που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 3:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σούρπης, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 3:00 μ.μ. για όσους επιθυμούν να πουν το τελευταίο αντίο.

Ο εκλιπών υπήρξε αγαπημένος σύζυγος της Ελένης, στοργικός πατέρας των Δημοσθένη και Βασιλικής, του Ιωάννη και της Άννας, καθώς και του Αλέξανδρου. Αφήνει πίσω του επίσης τα πολυαγαπημένα του εγγόνια, τα ανίψια και όλους τους συγγενείς του, που τον αποχαιρετούν με βαθιά συγκίνηση.