ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Επεισόδια στο Νοσοκομείο Νίκαιας κατά την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Νίκαιας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, όταν σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ νοσηλευτών και αστυνομικών οι οποίοι έβγαλαν και γκλοπς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα από την προσωπική του φρουρά τον απομάκρυναν από το σημείο, ενώ ο υπουργός εισήλθε στο νοσηλευτικό ίδρυμα από εναλλακτική είσοδο.

Νωρίτερα, διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Αρεταίειο Νοσοκομείο, κρατώντας πανό με το σύνθημα «Τέμπη-Πύλος-Παλαιστίνη», με αφορμή την παρουσία του υπουργού Υγείας για την κοπή της βασιλόπιτας.
Κατά τη διάρκεια του διαλόγου που ακολούθησε, μία από τις συγκεντρωμένες απευθύνθηκε στον κ. Γεωργιάδη λέγοντας «είμαστε με τη Χαμάς», με τον ίδιο να αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ότι «φυσικά καμία σχέση με το ΕΣΥ τα αιτήματα και οι διαμαρτυρίες τους».
Ο διάλογος ξεκίνησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη να ρωτάει «τι έγινε παιδία, γειά σας. Τι φασαρία έχουμε τώρα εδώ;» και τους διαδηλωτές να απαντούν «είστε ανεπιθύμητος για ακόμα μια φορά».
Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας ανέφερε «Έχει κάποια σχέση με το ΕΣΥ και το Αρεταίειο;» για να λάβει την απάντηση «είστε υπεύθυνος για όλα τα εγκλήματα».
Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε λέγοντας «Εμείς κάναμε τον πόλεμο στην Παλαιστίνη; Την εισβολή της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 την ξέρετε;», με μία νεαρή να του απαντά «ναι, με τη Χαμάς είμαστε».
«Αν είστε με τη Χαμάς, εμείς είμαστε με το Ισραήλ. Μπορούμε;» συνέχισε ο υπουργός, για να ακολουθήσει η απάντηση «όχι, δεν μπορείτε». «Εσείς μπορείτε να είστε με τη Χαμάς και αλλά όχι εμείς με το Ισραήλ» ήταν η τελευταία τοποθέτηση του υπουργού στον διάλογο με τους συγκεντρωμένους.

Πριν λίγο έφτασα στο «Αρεταίειο» Νοσοκομείο για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Στην είσοδο με περίμεναν οι «γνωστοί»…άκουσε το βίντεο έχει ενδιαφέρον: «Είμαστε με τη Χαμάς» η βασική τους πολιτική δήλωση….φυσικά καμμία σχέση με το ΕΣΥ τα αιτήματα και οι διαμαρτυρίες τους pic.twitter.com/ZrksbZRIri
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 19, 2026



Πηγή: ieidiseis.gr