ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας: Στους δρόμους φοιτητές και μαθητές για τα Τέμπη

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Σε εξέλιξη είναι το μαθητικό και φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την 3η επέτειο από την τραγωδία των Τεμπών.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση πραγματοποιείται στα Προπύλαια με τη συμμετοχή μαθητικών και φοιτητικών συλλόγων, ενώ μεγάλη είναι η συμμετοχή του κόσμου και σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Χανιά. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη πορεία.
Στην Αθήνα η οδός Πανεπιστημίου παραμένει κλειστή από τους συγκεντρωμένους, ενώ κλειστός είναι ο και ο σταθμός του Μετρό, στο Πανεπιστήμιο.
Στη σημερινή συγκέντρωση συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί με την ΟΛΜΕ να έχει προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.
Οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο δίνουν ραντεβού στο Σύνταγμα το Σάββατο 28/2 για τη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Συγγενών Τεμπών, εργατικά σωματεία και φορείς.
Σημειώνεται ότι φοιτητές και μαθητές έχουν δώσει νέο ραντεβού στο Σύνταγμα, για το ερχόμενο Σάββατο, προκειμένου να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που διοργανώνουν ο σύλλογος των συγγενών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, εργατικά κέντρα, σωματεία και φορείς.
Δείτε φωτογραφίες από τη Eurokinissi:

Πηγή: ieidiseis.gr