Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στις 13 Ιουνίου 2020 στις εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ στον Βόλο. Μετά τις καταθέσεις που είχαμε στην προηγούμενη δικάσιμο, σήμερα η έδρα θα ανακοινώσει τις ποινές στους κατηγορούμενους. Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των τριών κατηγορουμένων και την απαλλαγή των υπολοίπων εννέα. Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων και βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης του προεδρείου.
Η υπόθεση αφορά κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση κατά της αρχής, οπλοχρησία και διατάραξη της κοινής ειρήνης από κοινού.
Στα δικαστήρια του Βόλου βρέθηκαν αλληλέγγυη και ισχυρές αστυνομικές δυνάμει, ενώ έγινε και έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο για ανίχνευση εκρηκτικών, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί το οτιδήποτε. Τέλος, ενεργοποιήθηκε η μαγνητική θύρα στην είσοδο των Δικαστηρίων.





