ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Κατέληξε ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό πτώσης νεαρού από μπαλκόνι πολυκατοικίας στον Πύργο, καθώς ο 18χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή.

Ο νεαρός έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας και κατέληξε στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου, στην οδό Μανωλοπούλου, στο ύψος του διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
Περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί τον εντόπισαν στον ακάλυπτο χώρο και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Την ίδια στιγμή ένας γείτονας μαζί με μία παιδίατρο έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, με τον οργανισμό του να δείχνει αρχικά μια μικρή αντίδραση.
Ωστόσο η κατάσταση του 18χρονου ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη. Λίγο αργότερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τα βαριά τραύματά του.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Στο σημείο της πτώσης βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, οι οποίοι παρακολουθούσαν συγκλονισμένοι τις εξελίξεις, ενώ συγγενείς και φίλοι της οικογένειας προσπαθούσαν να τους στηρίξουν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive, οι ενδείξεις οδηγούν προς το ενδεχόμενο δυστυχήματος, ενώ οι αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση.

Πηγή: ieidiseis.gr