ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Αναζητούνται επί ματαίω στοιχεία για μία ανύπαρκτη υπόθεση

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, αναφέρθηκε στη σημερινή έρευνα, με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα από την Οικονομική Αστυνομία, στο σπίτι και στο γραφείο του.

Την Παρασκευή αστυνομικοί του ελληνικού FBI πραγματοποίησαν εφόδους στο σπίτι και στο γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, μετά από εντολή του αρμόδιου οικονομικού Εισαγγελέα.
► Έφοδος του ελληνικού FBI στο σπίτι και στο γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ χαρακτήρισε «ανύπαρκτη υπόθεση», την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, υποστηρίζοντας ότι γίνεται προσπάθεια να διατηρηθεί ένα θέμα χωρίς ουσιαστικό υπόβαθρο.
Όπως αναφέρει, δύο μήνες μετά από διαρροές και ανεπίσημα σημειώματα, δεν έχει λάβει ακόμη το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής.
Η δήλωση του Γιάννη Παναγόπουλου:
Σήμερα όπως γνωρίζετε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ βρίσκεται στην αιχμή της δημοσιότητας.
Σήμερα όμως -δύο (2) μήνες μετά τις διαρροές και τα non papers χωρίς ακόμα να έχω πάρει το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής- δέχτηκα επίσκεψη στο σπίτι και το γραφείο μου, των οργάνων της οικονομικής αστυνομίας.
Σεβόμενος απολύτως την εντολή που τους δόθηκε παρείχα κάθε στοιχείο που μου ζητήθηκε. Ωστόσο πρέπει να σημειώσω ότι αναζητούνται επι ματαίω και με κάθε τρόπο στοιχεία για να κρατηθεί «ζωντανή» μία ανύπαρκτη υπόθεση.
Η εισαγγελία κάνει τη δουλειά της και εγώ ως Πρόεδρος της ΓΣΕΕ συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου ενόψει μάλιστα του συνεδρίου της ΓΣΕΕ σε λίγες ημέρες.

Πηγή: ieidiseis.gr