ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας με το Άτυπο Δίκτυο Υγείας της Μητρόπολης Δημητριάδος

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Συνάντηση με εκπροσώπους του Άτυπου Δικτύου Υγείας του Νομού Μαγνησίας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού είχε σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου 2026, στο γραφείο της στο Διοικητήριο, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι και μέλη των φορέων του Δικτύου, σε ένα κλίμα ουσιαστικού διαλόγου και συνεργασίας, με επίκεντρο την ενίσχυση της κοινωνικής προσφοράς και της στήριξης ευάλωτων ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντηλλάγησαν ευχές ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, μέσα σε ατμόσφαιρα αγάπης, αλληλεγγύης και αλληλεπίδρασης, αναδεικνύοντας τη σημασία της συλλογικής δράσης και της ενότητας.

Η Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε συμβολικά πασχαλινές λαμπάδες σε όλα τα μέλη των συλλόγων, ως ένδειξη εκτίμησης για το έργο τους και τη συνεχή παρουσία τους στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας.