Δολοφονίας – σοκ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, καθώς ο εντοπισμός της σορού ενός 64χρονου άνδρα μετά την ιατροδικαστική δείχνουν βίαιο θάνατο. Μάλιστα, ο δράστης προσπάθησε να κρύψει το πτώμα.
Ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε ρεματιά, κρυμμένος ανάμεσα σε καλαμιές, σε σημείο που δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί. Μετά τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής όλοι μιλούν για ένα συγνό έγκλημα, καθώς ο άνδρας έφερε πολλαπλά και ιδιαίτερα βίαια χτυπήματα στο κεφάλι. Μάλιστα, ήταν σχεδόν πολτοποιημένο.
Η ταυτοποίηση του θύματος έγινε μέσω στοιχείων που υπήρχαν καταχωρισμένα σε προηγούμενες υποθέσεις της ΕΛΑΣ, με τις Αρχές να καταλήγουν ότι πρόκειται για άνδρα γεννημένο το 1963.
Από την αυτοψία που πραγματοποίησε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στο παράπηγμα όπου διέμενε, σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός, προκύπτει ότι εκεί είναι πολύ πιθανό να διαπράχθηκε η δολοφονία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του χώρου εκτεταμένα ίχνη αίματος, στοιχείο που ενισχύει την εκτίμηση ότι ο 64χρονος δέχθηκε εκεί τη φονική επίθεση.
Ποιο σενάριο εξετάζεται
Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι ότι ο δράστης ή οι δράστες, αφού σκότωσαν τον άνδρα μέσα στο σπίτι του, μετέφεραν στη συνέχεια τη σορό στη ρεματιά, επιχειρώντας να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος και να καθυστερήσουν τον εντοπισμό της.
Η δολοφονία τοποθετείται χρονικά στις πρώτες πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Στο πλαίσιο των ερευνών, συλλέγεται και εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μια προσπάθεια να χαρτογραφηθούν οι κινήσεις που προηγήθηκαν και ακολούθησαν το έγκλημα.
Οι αστυνομικές αρχές επιχειρούν να συνθέσουν το πλήρες σκηνικό της δολοφονίας στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και να φτάσουν στα πρόσωπα που εμπλέκονται.
Πηγή: ieidiseis.gr





