ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Υπήρχαν εντεταλμένοι να σπιλώσουν το όνομά μου

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Την πεποίθησή του πως το απαλλακτικό βούλευμα συνιστά απόλυτη δικαίωση εξέφρασε ο Κώστας Ανεστίδης, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, ο αγροτοσυνδικαλιστής τοποθετήθηκε αναλυτικά για τη δικαστική απόφαση που τον θέτει οριστικά εκτός του κάδρου των κατηγοριών.

Χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη ως μια ξεκάθαρη νίκη, σημείωσε πως «αθωώθηκα από το Εφετείο», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο έργο των δικαστικών λειτουργών που ανέλαβαν την έρευνα, προς τους οποίους μάλιστα απηύθυνε δημόσιες ευχαριστίες. Όπως επισήμανε, έχει μελετήσει προσεκτικά το σκεπτικό πίσω από το βούλευμα, υπογραμμίζοντας πως μέσα από αυτό καταρρίπτονται όλοι οι ισχυρισμοί που είχαν διατυπωθεί εις βάρος του.
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ο συνδικαλιστής ανέφερε: «Πράγματι υπάρχουν εισαγγελείς στην Ελλάδα με κάκαλα. Κάποιοι τολμούν και μιλάνε και βγάζουν σωστά πορίσματα, όχι γιατί με συμφέρει και γιατί αυτά που γράφουν μέσα είναι τεκμηριωμένα και ξεσκεπάζει όλη τη βρωμιά που πήγε να πέσει εναντίον μου και στο όνομά μου».
Ταυτόχρονα, δεν δίστασε να προχωρήσει σε αιχμηρές τοποθετήσεις, κάνοντας λόγο για «εντεταλμένους μηχανισμούς» και για ένα ενορχηστρωμένο σχέδιο σπίλωσής του. Ο κ. Ανεστίδης απέδωσε αυτή την επίθεση σε πολιτικά κίνητρα, χωρίς ωστόσο να παραθέσει συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του.

Πηγή: ieidiseis.gr