Νέα διάσταση στην υπόθεση της γυναικοκτονίας στην Δράμα δίνει ο ψυχολόγος που την παρακολουθούσε διαδικτυακά από τον περασμένο Φεβρουάριο την Αντιγόνη.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ψυχολόγος της είχε ήδη ενημερώσει την υπηρεσία της για τις απειλές που δεχόταν, ενώ είχε ζητήσει και μετάθεση προκειμένου να απομακρυνθεί από το τοξικό περιβάλλον που είχε διαμορφωθεί.
«Μου είχε πει ότι είχε ενημερώσει την υπηρεσία της»
Μιλώντας στο Mega, ο ψυχολόγος ανέφερε πως η 45χρονη του είχε εκμυστηρευτεί ότι ο 50χρονος δεν μπορούσε να αποδεχθεί τον χωρισμό και πως η κατάσταση είχε γίνει ιδιαίτερα πιεστική.
Όπως είπε, την είχε συμβουλεύσει να απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές, να λάβει μέτρα προστασίας και να κινηθεί νομικά.
«Μου είχε αναφέρει ότι υπήρχαν απειλές. Της είπα να ενημερώσει την Αστυνομία και μου απάντησε ότι το είχε ήδη κάνει. Μάλιστα, στην τελευταία μας συνεδρία μου είπε ότι είχε ενημερώσει και την υπηρεσία της για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος αποκάλυψε ότι την είχε προτρέψει να αλλάξει τις κλειδαριές του σπιτιού, να συμβουλευτεί δικηγόρο και να πάρει κάθε δυνατό μέτρο προφύλαξης.
Οι πιέσεις για επανασύνδεση και οι απειλές αυτοκτονίας
Σύμφωνα με τον ψυχολόγο, ο 50χρονος ασκούσε συστηματικά πίεση στην Αντιγόνη προκειμένου να επιστρέψει στη σχέση τους, ενώ επανειλημμένα απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν τον δεχόταν ξανά στο σπίτι.
Όπως περιέγραψε, ο δράστης είχε μετακομίσει στο πατρικό του, όμως συνέχιζε να βρίσκει αφορμές για να επισκέπτεται το σπίτι όπου ζούσε η 45χρονη με τα παιδιά τους.
«Την παρακαλούσε να τον δεχθεί πίσω. Της έλεγε ότι δεν αντέχει μακριά της και ότι πρέπει να το ξανασκεφτεί. Αυτές οι αναφορές περί αυτοκτονίας γίνονταν συχνά», σημείωσε.
Ο ψυχολόγος περιέγραψε επίσης έναν άνθρωπο με έντονα χειριστική συμπεριφορά, ο οποίος, σύμφωνα με όσα του μετέφερε η ίδια η Αντιγόνη, την υποτιμούσε, την έβριζε και δεν σεβόταν τις επιθυμίες της.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η 45χρονη είχε ζητήσει μετάθεση από την υπηρεσία της, καθώς αισθανόταν ότι δεν άντεχε άλλο την κατάσταση και αναζητούσε διέξοδο.
Τέλος, ανέφερε ότι, σύμφωνα με όσα γνώριζε, το πρώην ζευγάρι είχε απευθυνθεί και σε ψυχιάτρους τόσο στη Δράμα όσο και στη Θεσσαλονίκη, στην προσπάθεια να διαχειριστεί την κρίση που είχε δημιουργηθεί μετά τον χωρισμό.
Πηγή: ieidiseis.gr





