Σε ρυθμούς εκλογών κινούνται από το πρωί οι έμποροι του Βόλου. Η ροή των ψηφοφόρων προς τις κάλπες που έχουν στηθεί στο Επιμελητήριο Μαγνησίας κρίνεται ικανοποιητική, ενώ στόχος είναι να ξεπεράσουν αριθμό ψηφισάντων στις προηγούμενες εκλογές που ήταν 210.
Ήδη το ψηφοδέλτιο του «Ενωτικού Εμπορίου» έχει στήσει το δικό του εκλογικό μπλοκ στην είσοδο του Επιμελητηρίου και ενημερώνουν τους εμπόρους που προσέρχονται για τη διαδικασία.
Παρών και ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΕΣΒ Απόστολος Οντόπουλος που δίνει το στίγμα του, σήμερα που ως ημέρα εκλογών τα χαμόγελα περισσεύουν, ενώ ήδη το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Γιώργος Σακελάρης.
Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 9.30 το βράδυ, για να δοθεί η δυνατότητα να ψηφίσουν και όσοι κλείσουν τα μαγαζιά τους στις 9 το βράδυ.
Αυτό που λένε πάντως όσοι προσέρχονται είναι η ευχή να έρθουν καλύτερες ημέρες για το φυσικό εμπόριο που δοκιμάζεται από πολλές πλευρές τα τελευταία χρόνια.
Η μαζική συμμετοχή είναι επίσης το δεύτερο ζητούμενο γιατί είναι και αυτή που θα δώσει την ώθηση και στήριξη στη νέα Διοίκηση να αναλάβει πρωτοβουλίες και κάνει παρεμβάσεις στην κατεύθυνση της στήριξης της τοπικής οικονομίας.





