ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Αγοραστός για Κουρέτα: «Με αυτόν τον ρυθμό, σε λίγο θα πιστέψουμε ότι σχεδίασε και τον… Παρθενώνα»

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Όπως αναφέρει σε δήλωση του ο Πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός: «Ακούγοντας τον κ. Κουρέτα να δηλώνει ότι «η χαρά είναι μεγάλη όταν σχεδιάζεις ένα έργο και το βλέπεις να ολοκληρώνεται», εύλογα γεννιέται η απορία:

Ποιο ακριβώς έργο σχεδίασε;

Γιατί το Κλειστό Γυμναστήριο Χάλκης έχει ιστορία.

Το ξύλινο αγωνιστικό δάπεδο δεν εμφανίστηκε το 2026. Σχεδιάστηκε, χρηματοδοτήθηκε, δημοπρατήθηκε, κατασκευάστηκε και παραδόθηκε το Μάιο του 2019 επί της Περιφερειακής Αρχής 2011-2023 (προϋπολογισμό 150.000 €).Το έργο περιλάμβανε την τοποθέτηση του νέου παρκέ, καθώς και εργασίες αποκατάστασης της στεγανότητας της οροφής για την προστασία της εγκατάστασης.

Κανείς δεν αμφισβητεί τη σημασία της συντήρησης των δημόσιων υποδομών. Εκείνο που δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτό είναι η προσπάθεια να παρουσιάζεται ως προσωπικός σχεδιασμός ένα έργο που ανήκει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση προηγούμενης διοίκησης. Ακόμη και οι εργασίες ανακατασκευής που παρουσιάστηκαν χρηματοδοτήθηκαν από το έργο αθλητικών εγκαταστάσεων που είχε σχεδιαστεί, χρηματοδοτηθεί και δρομολογηθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή. (Στην αναβάθμιση 26 Αθλητικών Κέντρων στους Δήμους Αγιάς, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Τεμπών, Τυρναβου Και Φαρσάλων»