ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Κάμερα κατέγραψε το άτομο που άφησε τα γκαζάκια

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Το πρώτο του σχόλιο για τις τρεις συντονισμένες εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα (1/7) στη Θεσσαλονίκη έκανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σάββας Αναστασιάδης, του οποίου το σπίτι βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο.
►Εμπρηστικές επιθέσεις σε στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη: Με εγκαύματα η Αφροδίτη Νέστορα – Στη ΜΕΘ η μητέρα της

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες χτύπησαν σχεδόν ταυτόχρονα τις κατοικίες του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης Ζήση Ιωακειμόβιτς, της πολιτεύτριας Αφροδίτης Νέστορα και του Σάββα Αναστασιάδη.
►«Ήθελαν να τους σκοτώσουν» – Ξέσπασμα Μαρινάκη για τις επιθέσεις με γκαζάκια σε στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (1/7) στο Action24, ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι την ώρα της επίθεσης απουσίαζε από το σπίτι του. «Από ό,τι πληροφορήθηκα, μπήκαν γκαζάκια στις 3 τα ξημερώματα. Έχουν σπάσει οι τζαμαρίες της εισόδου και έχει αρπάξει και λίγη φωτιά», σημείωσε.
Όπως είπε, υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και έχει καταγραφεί η παρουσία ενός ατόμου. «Υπάρχει, από ό,τι μου λένε, ένα πρόσωπο που μπήκε από το δάσος και άφησε τα γκαζάκια, και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα ανακαλυφθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ταυτόχρονες επιθέσεις.
«Ήταν ταυτόχρονα χτυπήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση στη δική μου οικοδομή. Είχε ξαναγίνει παλαιότερα με μπογιές. Προφανώς η Αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Είχαμε παλαιότερα και κλοπή αυτοκινήτου», συμπλήρωσε.

Πηγή: ieidiseis.gr