Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια της κατάρρευσης της πολυκατοικίας στην οδό Αλκμήνης 22, στα Πετράλωνα, με τις Αρχές να εξετάζουν κάθε πτυχή που θα μπορούσε να οδηγήσει στο συμβάν.
Η πολυκατοικία έπεσε σαν χάρτινος πύργος, την ώρα που δίπλα στο κτίριο βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες κατεδάφισης και εκσκαφών για την ανέγερση νέας πολυκατοικίας.
«Τα κτίρια δεν καταρρέουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε και δημιουργήθηκε πρόβλημα στην στατικότητα του κτιρίου», αναφέρει ο Ανδρέας Γραμματικογιάννης, αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Αθηναίων.
«Δεν έγινε η αντιστήριξη όπως ορίζει ο κανονισμός», αναφέρουν μηχανικοί, τονίζοντας πως έλεγχο στατικότητας χρήζει και η διπλανή πολυκατοικία στην οποία δημιουργήθηκε μία τρύπα μετά την κατάρρευση του 4ωροου κτιρίου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News MEGA η εταιρεία που “σήκωνε” τη νέα πολυκατοικία στα Πετράλωνα, φέρεται να ετοίμαζε και μια στα Τρίκαλα. Μάλιστα στην εκπομπή παρουσιάστηκαν και φωτορεαλιστικά σχέδια ΕΔΩ.
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Πηγή: trikalavoice.gr





