Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης βρίσκεται πλέον η δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Φώτη Λαμπρινίδη, και τον δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Λημνιό, με τις εκατέρωθεν δηλώσεις να ανεβάζουν συνεχώς το πολιτικό θερμόμετρο στη Μαγνησία.
Μετά τις δηλώσεις του κ. Λαμπρινίδη στην εκπομπή των δημοσιογράφων Ειρήνης Θεοδωροπούλου και Σπύρου Μπαξεβάνου στον NEO FM 103,3, όπου έκανε λόγο για «άκρατο λαϊκισμό που οδηγεί σε παράκρουση», ο κ. Λημνιός έδωσε την δική του απάντηση, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους τόνους.
Ο δημοτικός σύμβουλος προχώρησε σε αιχμηρές αναφορές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ ήμουν αυτός που του έδωσα τη θέση μου τη δεκαετία του ’70 για να πάει να σπουδάσει στη Μόσχα»
Στη συνέχεια άσκησε έντονη κριτική στη σημερινή του παρουσία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, υποστηρίζοντας: «Δεν μπορεί να αμείβεται με 4.000 ευρώ και να μην μπορεί να ελέγξει ούτε την υπηρεσία του».
Ο κ. Λημνιός δεν περιορίστηκε εκεί, αλλά έδωσε και σαφές πολιτικό στίγμα για τη στάση που, όπως είπε, θα συνεχίσει να κρατά, δηλώνοντας: «Εγώ είμαι και θα είμαι απέναντι σε όποιον υπηρετεί το σύστημα Μπέου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο».
Η αντιπαράθεση των δύο ανδρών εξελίσσεται πλέον σε μία από τις πιο έντονες πολιτικές κόντρες των τελευταίων ημερών στη Μαγνησία, με επίκεντρο τόσο ζητήματα διοίκησης όσο και τις ευρύτερες πολιτικές ισορροπίες στην τοπική αυτοδιοίκηση.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ: 1:29:05





