ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Σκιάθος: «Τόσο πολύ φαγητό στις ταβέρνες, έχω λίγη φέτα…» – Η Κέιτ Χάντσον έγραψε το πιο ελληνικό τραγούδι

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Την ιδιαίτερη σχέση της με την Ελλάδα και ειδικότερα με τη Σκιάθο θέλησε να εκφράσει η Κέιτ Χάντσον, μέσα από έναν διαφορετικό και άκρως χιουμοριστικό τρόπο. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία βρίσκεται στο νησί των Σποράδων και απολαμβάνει τις διακοπές της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους το…νέο της single!

Με μια κιθάρα στα χέρια και έχοντας ως μουσική βάση το γνωστό τραγούδι «Proud Mary», η Κέιτ Χάντσον δημιούργησε ένα αυτοσχέδιο κομμάτι γεμάτο «Ελλάδα», με στίχους εμπνευσμένους από την εμπειρία των διακοπών της στη Σκιάθο. Στο τραγούδι της έκανε αναφορές στην ελληνική κουζίνα, στις ταβέρνες, στη φέτα, αλλά και στις θαλάσσιες εξορμήσεις με σκάφος, παρουσιάζοντας με χιούμορ την καθημερινότητά της στο νησί.

«Τόσο πολύ φαγητό στις ταβέρνες, δουλεύω για το γεύμα μου κάθε νύχτα και μέρα, ίσως πιω λίγο ροζέ κρασί, έχω λίγη φέτα και θα κάνω μια βόλτα με φουσκωτό σήμερα».

Athensvoice.gr