Στην έκτη δεκαετία της ζωής του εισέρχεται από σήμερα ο Άγγελος Αγραφιώτης, ο οποίος γιορτάζει τα γενέθλιά του δεχόμενος αμέτρητες ευχές από φίλους, ψηφοφόρους και υποστηρικτές. Το τηλέφωνό του δεν σταματά να χτυπά, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με μηνύματα αγάπης και εκτίμησης προς το πρόσωπό του.
Η ανταπόκριση αυτή δεν περνά απαρατήρητη, καθώς αποτυπώνει τη δυναμική που έχει αναπτύξει ο υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης στη Μαγνησία μέσα από τη συνεχή παρουσία και επαφή του με την τοπική κοινωνία. Οι ευχές της ημέρας μετατράπηκαν, για πολλούς, σε μια έμμεση ένδειξη της απήχησης που διατηρεί, με αρκετούς να σχολιάζουν ότι η δημοφιλία του παραμένει ισχυρή και εκτός προεκλογικής περιόδου.
Για την ώρα, βέβαια, ο ίδιος απολαμβάνει την ημέρα των γενεθλίων του, έχοντας κάθε λόγο να χαμογελά τόσο για τις προσωπικές ευχές όσο και για τα πολιτικά μηνύματα που αυτές εκπέμπουν.





