ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Mαζική φυγή από τον ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε και ο Γιάννης Ραγκούσης

Δημοσίευση

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα από τον ΣΥΡΙΖΑ,αφού οι παραιτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Σειρά σήμερα πήρε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο πρώην υπουργός επέλεξε να απευθυνθεί στα μέλη και τα στελέχη του κόμματος με τα οποία συμπορεύτηκε τα τελευταία χρόνια, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την κοινή πορεία.

«Μία μόνο λέξη επιθυμώ να απευθύνω τούτη την ώρα προς όλα τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τα οποία συμπορευτήκαμε και δώσαμε κοινούς αγώνες – στη Β΄ Πειραιά και σε ολόκληρη τη χώρα – από το 2019 έως σήμερα: Ευχαριστώ!», αναφέρει στη δήλωσή του.

Την Πέμπτη αποχώρησαν 63 μέλη  από την Κεντρική Επιτροπή, ενώ υπήρξε και η παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από το κόμμα της Κουμουνδούρου, ενώ ακολούθησαν οι ανεξαρητοποίησεις των Κώστα Μπάρκα και Καλλιόπης Βέττα.

Την ανεξαρτητοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο βουλευτής Μιλτιάδης Ζαμπάρας. ο οποίος γνωστοποίησε την απόφασή του στον Πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη με επιστολή.

Πηγή; Dnews.gr