ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

«Αντιμετωπίστε την Κωνσταντοπούλου με την κατανόηση που της αρμόζει, σας παρακαλώ»

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Έντονη λεκτική σύγκρουση είχαν στην Ολομέλεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τις συνεχείς παρεμβάσεις της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κατά την ομιλία του πρωθυπουργού.
►Έξαλλη η Ζωή επειδή… άργησε ο Μητσοτάκης – «Περιμένοντας τον Γκοντό»

«Μάλλον είστε σε κάποιον οίστρο, επειδή σήμερα γιορτάζουμε τη Γιορτή της Δημοκρατίας», είπε ο πρωθυπουργός, προκαλώντας θόρυβο στα έδρανα και νέες αντιδράσεις από την κ. Κωνσταντοπούλου.
«Το λέτε επειδή είμαι γυναίκα;» αντέτεινε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε, απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: «Αντιμετωπίστε την κυρία Κωνσταντοπούλου με την κατανόηση που της αρμόζει, σας παρακαλώ».
«Τι εννοείτε;» φώναξε από τα έδρανά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον πρωθυπουργό να απαντά: «Όλη η αίθουσα έχει καταλάβει πια τι εννοώ».
Η ένταση κορυφώθηκε όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για σεξιστική συμπεριφορά, λέγοντας: «Είστε ένας ακραίος σεξιστής».
Και σε ακόμη υψηλότερους τόνους, απηύθυνε το ερώτημα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Μήπως να πάω να κάνω και κανένα παιδί, κύριε Μητσοτάκη;», με την αίθουσα να παίρνει «φωτιά».

Πηγή: ieidiseis.gr