ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Ανεξάρτητη και επίσημα πλέον η Όλγα Γεροβασίλη, με το βλέμμα στον Αλέξη Τσίπρα

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Η Όλγα Γεροβασίλη αποτελεί και επισήμως παρελθόν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το κόμμα και την ανεξαρτητοποίησή της.
Η αντιπρόεδρος της Βουλής, η οποία είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή της να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε πλέον και θεσμικά το Κοινοβούλιο ότι θα συνεχίσει ως ανεξάρτητη βουλευτής.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει τον ΣΥΡΙΖΑ με 11 βουλευτές (10 αν αφαιρέσουμε και τη Νίνα Κασιμάτη), ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές στη Βουλή αυξάνονται στους 52.
Η Ρένα Δούρου, όταν η κ. Γεροβασίλη είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή της να αποχωρήσει από το κόμμα, είχε ζητήσει από την ίδια να παραδώσει την έδρα της, αίτημα που όπως φάνηκε σήμερα δεν έγινε αποδεκτό.
Όλγα Γεροβασίλη: Το επόμενο βήμα και η σύνδεση με τον Αλέξη Τσίπρα
Η αποχώρηση της Όλγας Γεροβασίλη θεωρείται ακόμη ένα επεισόδιο στις ανακατατάξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ενταχθεί στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα, ενισχύοντας το νέο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού.
Η επιστολή της προς τον Κακλαμάνη:

Πηγή: ieidiseis.gr