Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην Καλαμπάκα η είδηση του θανάτου της Θωμαής Δαλαμάγκα, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 23 Αυγούστου 2026, σε ηλικία 34 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026 και ώρα 12:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11:30, προκειμένου συγγενείς και φίλοι να της απευθύνουν το τελευταίο αντίο.
Η ταφή θα ακολουθήσει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλαμπάκας.
Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η επιθυμία της Θωμαής, όπως αναφέρεται στην αγγελία της οικογένειας: όσοι παραστούν στην κηδεία να φορούν λευκά ρούχα ή ό,τι άλλο επιθυμούν, αλλά κανείς μαύρα.
Την πολυαγαπημένη τους Θωμαή αποχαιρετούν η μητέρα της, ο πατέρας της, η αδελφή της, οι παππούδες και οι οικογένειες των συγγενών της.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Πηγή: trikalavoice.gr





