Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του 69χρονου Δημήτρη Ματή, πρώην προέδρου της Κοινότητας Σταγιατών, η απώλεια του οποίου έγινε γνωστή χθες.
Πίσω από την περιπέτεια της υγείας του, που είχε τραγική κατάληξη, βρισκόταν σύμφωνα με τις πληροφορίες τσίμπημα φιδιού που είχε δεχθεί περίπου δύο μήνες νωρίτερα.
Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μία δύσκολη και παρατεταμένη μάχη για την υγεία του. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε σημαντικά, με τον 69χρονο να αντιμετωπίζει σοβαρές επιπλοκές το επόμενο διάστημα.
Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν και τη μάχη που έδωσε επί εβδομάδες, ο Δημήτρης Ματής δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις συνέπειες που ακολούθησαν το περιστατικό και τελικά έφυγε από τη ζωή.
Η πληροφορία ότι η πολύμηνη περιπέτειά του είχε ξεκινήσει από τσίμπημα φιδιού δίνει πλέον μια διαφορετική διάσταση στην είδηση του θανάτου του, καθώς ένα περιστατικό που συνέβη περίπου δύο μήνες πριν εξελίχθηκε σε σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχε, τελικά, μοιραία κατάληξη.
Ο Δημήτρης Ματής είχε διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας Σταγιατών και ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή, έχοντας αναπτύξει ενεργή παρουσία στα τοπικά ζητήματα.





