ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Λαμία: Στη ΜΕΘ 30χρονος μετά από τσίμπημα «μαύρης χήρας»

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ένα σοβαρό περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει το νοσοκομείο Λαμίας όταν το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στα επείγοντα ένας νεαρός άνδρας με σοβαρά συμπτώματα δηλητηρίασης, από τσίμπημα αράχνης.
Όπως μεταδίδει το lamiareport, πρόκειται για έναν 30χρονο από το Νεπάλ, ο οποίος εκτελούσε μαζί με άλλους ομοεθνείς του αγροτικές εργασίες στην περιοχή της Αμφίκλειας.

Ο ασθενής είχε έντονους μυϊκούς πόνους, εφίδρωση, σπασμούς και άλλα συμπτώματα, με την υγεία του να παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση.
Ο 30χρονος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου οι γιατροί αναλύοντας τα συμπτώματα σε συνεργασία με το Κέντρο Δηλητηριάσεων κατέληξαν ότι πιθανότατα πρόκειται για τσίμπημα από δηλητηριώδη αράχνη, την επονομαζόμενη «μαύρη χήρα»
Αμέσως ζητήθηκε και εστάλη ο συγκεκριμένος ορός από τη Λάρισα ο οποίος χορηγήθηκε στον 30χρονο, με αποτέλεσμα η υγεία του να παρουσιάσει βελτίωση και να νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Πηγή: ieidiseis.gr