ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Δολοφόνησαν το βρέφος και συνέχισαν να το μαχαιρώνουν – Σήμερα διώξεις για Ανθρωποκτονία

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ραγδαίες αναμένονται σήμερα Τετάρτη οι εξελίξεις στην υπόθεση με το δολοφονημένο βρέφος στην Κυψέλη, καθώς επίκεινται διώξεις για ανθρωποκτονία.
Ο ισχυρισμός του 43χρονου ότι δεν σκότωσε το βρέφος και ότι οι μαχαιριές έγιναν μετά το θάνατο του μωρού, στην προσπάθειά του να σπάσει τον πάγο, δεν πείθουν τους αστυνομικούς.

Και αυτό γιατί ο ιατροδικαστής εντόπισε προθανάτια τραύματα. Όσον αφορά στα μεταθανάτια τραύματα, εκτιμάται ότι βρέθηκαν γιατί ο δράστης ή οι δράστες συνέχισαν να μαχαιρώνουν το παιδί και μετά το θάνατό του. Στη συνέχεια, έβαλαν το βρέφος στην κατάψυξη και το κράτησαν για περίπου 3 χρόνια σε διάφορους καταψύκτες.
Σήμερα αναμένεται να δώσουν καταθέσεις τα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας. Τα δύο αγόρια εξετάστηκαν στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι φέρουν αφροδίσιο νόσημα.
Η σημερινή τους κατάθεση χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Η 15χρονη κόρη του ζευγαριού δεν θα καταθέσει διότι αντιμετωπίζει στερητικό σύνδρομο. Η ανήλικη ήταν χρήστρια του σκληρού ναρκωτικού «σίσα», όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές. Η 15χρονη είναι έγκυος, όπως και η Γερμανίδα σύζυγος του 43χρονου.
Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι το ζευγάρι θα συνεχίσει να μην δίνει πληροφορίες στις Αρχές για το πως δολοφονήθηκε το μωρό. Μάλιστα, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι προετοίμαζαν την ταφή του κατεψυγμένου βρέφους, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε φτυάρι.

Πηγή: ieidiseis.gr