Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε ο 43χρονος κατηγορούμενος για τη φρικιαστική υπόθεση της δολοφονίας του βρέφους στην Κυψέλη λόγω επεισοδίου που σημειώθηκε κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια για να του ασκηθεί ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών. Για την υπόθεση έλαβε προθεσμία για τις 5 Οκτωβρίου.
Κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κατά συρροή, εξύβριση, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά υπαλλήλων και απόπειρα απόδρασης κρατουμένου.
Την ίδια ώρα, ενώπιον της 31ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στις 09:30 η 38χρονη Γερμανίδα και ο 43χρονος, προκειμένου να απολογηθούν για τη δολοφονία του βρέφους. Η απολογία τους καθυστέρησε εξαιτίας της καθυστερημένης έκδοσης των σχετικών ενταλμάτων.
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους της οικογένειας κατά συναυτουργία, καθώς και για οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη κατοχή πυρομαχικών κατά συναυτουργία και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση και άπαξ.
Στην ανακρίτρια θα βρεθεί και ο 26χρονος Αφγανός, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με τη 15χρονη που εντοπίστηκε στο σπίτι της οδού Θάσου. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη και με πρόσωπο που είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, καθώς και για ψευδή κατάθεση και κατοχή πυρομαχικών.
Πηγή: ieidiseis.gr





