ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Αλμυρός: Άναψε από τώρα η μάχη του 2028

Οι κάλπες αργούν, αλλά Εσερίδης και Χατζηκυριάκος έχουν ήδη βγάλει τα… πολιτικά μαχαίρια – Και ο χειμώνας προβλέπεται θερμός

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Έχει φουντώσει για τα καλά ο πόλεμος στον Δήμο Αλμυρού ανάμεσα στον νυν δήμαρχο Δημήτρη Εσερίδη και τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Χατζηκυριάκο. Και αν κάποιος κοιτάξει το ημερολόγιο, θα διαπιστώσει ότι μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028 υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Αν κοιτάξει, όμως, τις ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών, θα νομίζει ότι οι κάλπες στήνονται… την επόμενη Κυριακή.

Οι δύο άνδρες έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τους τόνους. Υπονοούμενα, αιχμές, προσωπικές αναφορές και πλέον ευθείες επιθέσεις συνθέτουν ένα σκηνικό που δύσκολα θυμίζει αντιπαράθεση στην αρχή μιας μακράς προεκλογικής διαδρομής.

Το ενδιαφέρον είναι ότι καμία πλευρά δεν δείχνει διάθεση να αφήσει τίποτα αναπάντητο. Ο ένας πετάει το γάντι και ο άλλος το σηκώνει σχεδόν αμέσως. Και κάπως έτσι, κάθε θέμα της δημοτικής καθημερινότητας αποκτά πλέον έντονο πολιτικό χρώμα και μετατρέπεται σε ακόμη ένα επεισόδιο της μεγάλης σύγκρουσης.

Το 2028 μπορεί να αργεί. Η προεκλογική περίοδος στον Αλμυρό, όμως, φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει ανεπίσημα.

Και με τέτοια ένταση από τον Σεπτέμβριο, ένα πράγμα μοιάζει βέβαιο: στον Αλμυρό αναμένεται πολύ θερμός χειμώνας.