ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας: «Βαθιά θλίψη για την απώλεια των δύο πιλότων στην Τανάγρα»

Συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους συναδέλφους των δύο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα του Athens Flying Week

Δημοσίευση

ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας στο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Τανάγρα, κατά τη διάρκεια του Athens Flying Week, εκφράζει η ΔΕΕΠ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Νίκος Αθανασάκης, και τα μέλη της οργάνωσης απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο αεροπόρων, αλλά και στους συναδέλφους τους στην Πολεμική Αεροπορία.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι σε μια τέτοια στιγμή προέχει ο σεβασμός απέναντι στους ανθρώπους που χάθηκαν και σε εκείνους που δοκιμάζονται από την απώλειά τους.

Παράλληλα, η ΔΕΕΠ Μαγνησίας επισημαίνει ότι τιμά τη μνήμη και την προσφορά των δύο αξιωματικών, καθώς και συνολικά την αφοσίωση των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούν με ευθύνη και αυταπάρνηση.

Όπως σημειώνεται, ο σεβασμός στο έργο τους πρέπει να συνοδεύεται και από ουσιαστική μέριμνα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

«Μπροστά στην απώλεια της ανθρώπινης ζωής, τα λόγια είναι λίγα. Η συμπαράσταση, όμως, πρέπει να παραμένει έμπρακτη και σταθερή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας καταλήγει με τη φράση: «Αιωνία τους η μνήμη».