ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Τρίκαλα: Παζάρι χωρίς λούνα παρκ φέτος – Μόνο κουρσάκια και κούνιες

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Χωρίς το κλασικό λούνα παρκ φαίνεται θα πραγματοποιηθεί φέτος το παζάρι των Τρικάλων, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να αναφέρουν ότι στον χώρο θα λειτουργήσουν μόνο μικρότερες εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, όπως κουρσάκια και κούνιες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, η υψηλότερη προσφορά που κατατέθηκε έφτασε τις 30.000 ευρώ, ενώ αρχική τιμή ήταν αυτή των 40.000 €.
Πέρα από το οικονομικό σκέλος, ιδιαίτερο βάρος δίνεται από τον Δήμο Τρικκαίων στα ζητήματα ασφαλείας. Η δημοτική αρχή ζητά συγκεκριμένες εγγυήσεις και πλήρη τήρηση όλων των προβλεπόμενων προϋποθέσεων πριν δοθεί το «πράσινο φως» για τη λειτουργία οποιασδήποτε εγκατάστασης.
Έτσι,  το φετινό παζάρι θα έχει διαφορετική εικόνα από άλλες χρονιές, χωρίς μεγάλα παιχνίδια λούνα παρκ και με σαφώς πιο περιορισμένη παρουσία ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Πηγή: trikalavoice.gr