Νέα ταυτότητα αναζητούν τα Τρίκαλα και ο δήμαρχος Νίκος Σακκάς μπαίνει μπροστά στη διαδικασία, με στόχο η πόλη να αποκτήσει ένα πιο αναγνωρίσιμο «πρόσωπο» εντός και εκτός συνόρων.
Ο δήμαρχος Τρικκαίων συναντήθηκε την Τετάρτη με τη διευθύνουσα σύμβουλο της e-Trikala Βασιλένα Μητσιάδη και τους Χρήστο Πέγκα και Γιόλντα Δρούγκα της Wise Ram, η οποία αναλαμβάνει το πρώτο υποέργο του «Trikala City Branding».
Και εδώ αρχίζουν τα ενδιαφέροντα. Γιατί το σχέδιο δεν περιορίζεται σε ένα καινούργιο λογότυπο. Προβλέπει μελέτη της περιοχής, διαβούλευση με τους κατοίκους και δημιουργία μιας ενιαίας ταυτότητας που θα συνδέει την ιστορία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Τρικάλων με την τουριστική προβολή και την εξωστρέφεια. Θα ακολουθήσουν χάρτες, ψηφιακές εφαρμογές, βίντεο, φωτογραφικό υλικό αλλά και δράσεις προβολής σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το ερώτημα λοιπόν είναι άλλο: ο Σακκάς ψάχνει απλώς το νέο σήμα των Τρικάλων ή φιλοδοξεί να αλλάξει συνολικά τον τρόπο με τον οποίο “πουλάει” η πόλη τον εαυτό της;
Το αποτέλεσμα θα δείξει. Πάντως, το νέο… περιτύλιγμα των Τρικάλων άρχισε ήδη να σχεδιάζεται.
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Πηγή: trikalavoice.gr





