Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Αττικής, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις κυρίως στον Κηφισό, την Αττική Οδό και το κέντρο της Αθήνας.
Η κυκλοφορία διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες σε αρκετά σημεία του Λεκανοπεδίου, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στα δύο ρεύματα του Κηφισού.
Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Στο ρεύμα προς Πειραιά, η αυξημένη κίνηση αρχίζει από το ύψος της Λυκόβρυσης και συνεχίζεται μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Στην αντίθετη κατεύθυνση, προς Λαμία, οι καθυστερήσεις ξεκινούν από το ύψος του Αιγάλεω και φτάνουν έως τη Νέα Ιωνία.
Προβλήματα καταγράφονται και στην Αττική Οδό, κυρίως στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Η κίνηση είναι αυξημένη από το ύψος της Ανθούσας μέχρι και την έξοδο της Μεταμόρφωσης.
Καθυστερήσεις στο κέντρο και την Ποσειδώνος
Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο κέντρο της Αθήνας, με πυκνή ροή οχημάτων και χαμηλές ταχύτητες σε βασικές οδικές αρτηρίες.
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται, μεταξύ άλλων, στη Σταδίου και τη Βασιλίσσης Αμαλίας, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.
Συγκεκριμένα, στην Ποσειδώνος η κυκλοφορία είναι ιδιαίτερα αυξημένη από το ύψος του Αλίμου έως την Καραϊσκάκη, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Πηγή: ieidiseis.gr





