Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με κλειστούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας. Πιο αναλυτικά, σημαντικές αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων φέρνει η δράση «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο», καθώς το κέντρο της πρωτεύουσας θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό κλειστό αυτό το Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να τεθούν σε ισχύ από τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου (19 Σεπτεμβρίου) και θα διαρκέσουν μέχρι τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής (20 Σεπτεμβρίου).
Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί
Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους εξής κεντρικούς δρόμους:
Στην οδό Αθηνάς, στο τμήμα ανάμεσα σε Ευριπίδου και Ερμού (και στα δύο ρεύματα), καθώς και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Στις οδούς Καραγιώργη Σερβίας, Περικλέους, Αθηναΐδος και Αγίας Ειρήνης, σε όλο το μήκος τους.
Στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων, στο ρεύμα προς Ερμού μεταξύ της Σαρρή και της Ερμού, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη.
Στην οδό Ερμού, με κατεύθυνση προς Αθηνάς στο τμήμα μεταξύ Αγίων Ασωμάτων και Αθηνάς, όπως και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη.
Η ΕΛΑΣ απευθύνει ισχυρή σύσταση προς τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση από τους συγκεκριμένους οδικούς άξονες και τις πλατείες κατά τις ώρες των εκδηλώσεων, προκειμένου να αποτραπεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση και η περαιτέρω ταλαιπωρία.
Πηγή: ieidiseis.gr





