ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λήψη άρθρων...
Header Scripts Init

Δίπλωσε νταλίκα και έφυγε η μπούλντοζα

Δημοσίευση

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
thenewspaper.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το thenewspaper.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, έπειτα από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος του Ελληνικού εν μέσω έντονης κακοκαιρίας στην Αττική. Ειδικότερα, ένα βαρύ όχημα μεταφοράς δίπλωσε, με συνέπεια να πέσει στο οδόστρωμα μια μπουλντόζα.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η νταλίκα έχασε την πορεία της εξαιτίας της επικινδυνότητας και της ολισθηρότητας του δρόμου, με αποτέλεσμα να αποκολληθεί το σκαπτικό μηχάνημα και να καταλήξει στην άσφαλτο. Κλιμάκιο της Τροχαίας έσπευσε αμέσως στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, κρατώντας κλειστές δύο λωρίδες της λεωφόρου.

Χάος στους δρόμους της Αττικής
Παράλληλα, η ισχυρή βροχόπτωση έχει προκαλέσει μεγάλες καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, δοκιμάζοντας την υπομονή των οδηγών.
Αντίστοιχη εικόνα επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, με χαμηλές ταχύτητες στις λεωφόρους Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση προς τη Βουλή.
Κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται επίσης στην κάθοδο της Αρδηττού, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στους Αμπελοκήπους, καθώς και στη Λεωφόρο Σχιστού.

Πηγή: ieidiseis.gr